Álmok, Vágyak, Valóságok… SAJÁT FELELŐSSÉGRE!

 

Kedves Olvasók, Látogatók!

Ezt a bejegyzést azért hoztam létre, hogy jókat nevessünk, vagy olykor komolyabban elgondolkodjunk egy-egy álmon. Az apropó, hogy olvastam David Wilcock-tól Az univerzum bibliája című könyvet. Nem mondhatnám, hogy hiszek az álmok valóságtartalmában vagy jóslásában, de elvetni sem vetek el semmit, amit nem ismerek igazán. Hallok néha egészen elképesztő álmokról, víziókról, melyeken néha elgondolkodom, hogy miképp születhettek meg ennyire komplexen. Ha olvastad már a Salomas sorozat első részét, akkor te is láthatod, hogy az álmok legtöbbször jót akarnak nekünk, segíteni szeretnének. Maga az egész történet megszületése is fantasztikus egybeesések sorozatának az eredménye, ami a maga nemében egyedülálló végkifejlet volt a részemről.  Nem szeretném szaporítani a szót, arra kérek mindenkit, hogy ha van valami elképesztő vagy érdekes álma, víziója, akkor azt itt megoszthatja. Hálás köszönet: Tomas True

 

Próféta álom

(Sok-sok álomfajta közül kiemelkedő helyen áll, a Próféta álom. Ezen belül is nagyon sokféle álom van, olykor teljesen valóságosnak hatnak, és a jövőbe mutatnak. A próféta álmokat egy bizonyos Extraszenzoriális percepciós (E.S.P.) agyi folyamat teszi lehetővé, melyben az egyén képessé válhat helyzetekről, eseményekről álmodni, mielőtt azok megtörténnek. Kevés ember képes az ilyen álmokra, és még kevesebben ismerik fel azokat. Nem egy esetben találkozhatunk a történelemben olyan híres-neves alkotó emberekkel, akik eredményeik kapcsán megemlítették az álom jelentőségét. Például: Einstein, Edison, Mozart stb.)

 

 

Ha összejön legalább tíz érdekes beszámoló, akkor a küldők között kisorsolásra kerül egy dedikált első példány a „Salomas, A vérben szunnyadó titok” című könyvből.

 

 

 

 

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.