Salomas

Tomas True vagyok.  Salomas azért született meg, hogy boldogabbá, könnyebbé tegye az életed. Első lépésként kérdeznék tőled valamit: Felmerült már benned az a kérdés, hogy mekkora felelősséggel jár felnevelni egy gyermeket? Belegondoltál már abba, hogy a példamutatásod, ahogyan eljársz a gyermeked előtt, mennyi ember életére hat ki a következő emberöltők alatt? Hitted volna, hogy te alkotod meg a külső és belső látását, így befolyásolva az ő hitrendszerét, miképp lássa a világot? Biztosan megfordultak már hasonló gondolatok mindenki fejében, de talán tettekre keveseket sarkalt.

És miért van így?

Erre mindenki csak saját maga tud válaszolni, én csupán annyit tehetek ez ügyben, hogy elétek tárok egy történetet. Ezt követően megismerkedhettek egy fiú megpróbáltatásaival, amint öntudatlanul is leteszi az első alapkövet, amivel akár egy egész templomot felépíthet a szívünkben.

Könyv hátoldalán található bepillantás:

Ne győzettessél meg a gonosztól, hanem a gonoszt jóval győzd meg.” Rómaiakhoz, 12:21          

Krisztus születése előtt több mint négyezer évvel valami kezdetét vette a földön. Mint árnyék vetült az emberiségre. Először csak helyenként sötétített el részeket, de ezek a helyek pár évtized alatt hatalmassá váltak, miképp étvágyuk felettébb nőni látszott. Úgy tűnt, nem nyugszanak, míg el nem érik a teljes sötétséget, minek következményeként bekebelezik az emberiség minden jóra való törekvését. Persze a kozmosz nem arról híres, hogy engedje a zűrzavart, hiszen ha úgy lenne, akkor káosz lenne a neve, és nem a rend örök fenntartója. Megcsillan egy fénysugár a sötétben, még gyengécske az ifjú, de fénye beragyoghatja az egész világot. Ebben a könyvben megismerhetjük az ifjút és családját, szembesülhetünk azzal, hogy miként törnek életükre idegen világ szülöttei. Barátság, szerelem, gyász szegélyezi útjukat égen és földön, miközben fény derül ősi, eltitkolt erőnk eredetére.

 

Mindazoknak ajánlom ezt a könyvet, akik szeretik a kalandot, szerelmet, fantasyt, és persze nem közömbösek a család, összetartás és szabadság fogalmakkal sem.

Vétek lenne, nem szembesülni egy ilyen titokkal.

Tomas True